2 oktober – ENIAC Speeddate

Op 2 oktober vindt wederom een door ENIAC georganiseerde Afstudeerspeeddate plaats!

Hoe en wat?

Dit is een avonnd waarin bedrijven en studenten gaan speeddaten met elkaar. De bedrijven bieden mogelijkheden tot afstudeeropdrachten en de studenten zoeken een afstudeeropdracht. In korte gesprekjes van 5 minuten ontdekken ze elkaars wensen en mogelijkheden en gaan ze op zoek naar die beroemde ‘klik’.

Als de student en het bedrijf de klik beiden voelen, dan is er een match! We zorgen ervoor dat er gegevens uitgewisseld worden en op de borrel achteraf kan er nog verder gesproken worden over de mogelijkheden.

Waar en wanneer?

De volgende afstudeerspeeddate vindt plaats op 2 oktober, vanaf een uur of 6, in gebouw de Zilverling op de Universiteit Twente.

Wie

Het evenemement is bedoelt voor studenten die een afstudeerplek zoeken voor hun Master thesis, en voor organisaties die deze studenten een plek kunnen bieden.

Ben je als student geïnteresseerd om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@eniac.utwente.nl met daarin je naam, je studie en de periode waarin je hoopt te gaan afstuderen. Dan zullen wij je alle nodige informatie sturen.

Ben je als organisatie geïnteresseerd om mee te doen? Ook dan is een mailtje naar bestuur@eniac.utwente.nl gewenst. We hanteren een maximum van 1 tafel per bedrijf vanwege de hoge interesse, maar dit en veel andere informatie zullen we via de mail of telefonisch bespreken.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!