Lid worden

Waarom een lidmaatschap?

ENIAC bevordert het contact tussen de alumni onderling en houdt bovendien de relatie in stand met de Universiteit Twente. Via ENIAC is het mogelijk om tijdens informele of inhoudelijke activiteiten je contacten met andere alumni te onderhouden. Je lidmaatschap van ENIAC stelt je ook in staat deel te nemen aan activiteiten van Inter-Actief, onze zusterstudievereniging. Activiteiten die worden georganiseerd door ENIAC en/of Inter-Actief zijn toegankelijk voor zowel alle leden van Inter-Actief als de leden van ENIAC.

Voor wie?

Tijdens de ALV van 2007 is besloten dat iedereen lid mag worden ENIAC die aan de Universiteit Twente is afgestudeerd (inclusief Bachelor) of gepromoveerd is in de richting Informatica (INF/HMI), BedrijfsInformatieTechnologie (BIT) of Telematica (TEL). Daarnaast is besloten dat ook oud-studenten van voor de formele oprichting van de studie Informatica lid kan worden.

Contributie

Een lidmaatschap kost € 10,00 per jaar of € 5,00 per jaar als je met automatische incasso betaalt (je krijgt dus korting van € 5,00).

Betaalwijze

ENIAC geeft de voorkeur aan betaling per automatische incasso. De andere betaalwijze is dat je het zelf overmaakt op de rekening van ENIAC.

De verschuldigde contributie wordt normaliter eind januari door ENIAC geïnd voor het lopende kalenderjaar. Wanneer de inning exact zal plaatsvinden en wanneer de contributie uiterlijk betaald moet zijn, wordt ongeveer twee weken van te voren bekend gemaakt.

Aanmelden

Wil je lid worden van ENIAC, vul dan het onderstaande formulier in.
Eén reactie

  1. […] AgendaVorige Activiteiten2011-09-10 ALV 2011 & Raften2010-06-26 Ameland2010-05-29 Faculteitsdag 20102010-05-29 ALV 2010Uit een verder verleden26 november 2011: UT50 AlumnidagBestuurCommissiesDigitaal ArchiefSponsoringAdministratieAdreswijzigingenLidmaatschapPrivacyCommunicatiebeleidLedenadministratieDienstenNetwerkenCV ServiceScholarshipScriptieprijsWinnaarsJuryledenSeminarFoto’sContactPrikbordOver ENIACENIAC computer RSS  Abonneren:  RSS feed ENIAC Alumni Alumnivereniging van Informatici uit Enschede […]

Reacties zijn gesloten.