Administratie

Dit is de centrale pagina van de secretaris van ENIAC. Vanaf deze pagina kun je een aantal zaken regelen rond je lidmaatschap en je adresgegevens. Mocht het onderwerp er niet bijstaan, dan kan je altijd de secretaris of het bestuur e-mailen.

Adreswijzigingen

Verhuisd? Nieuwe werkgever? Eigen bedrijf? Werkzoekend? Een ander E-mailadres? Geef mutaties door aan de secretaris zodat wij de ledenadministratie kunnen bijwerken en jij het netwerk optimaal kunt blijven gebruiken en je de (maandelijkse) nieuwsbrief blijft ontvangen.

Communicatiebeleid en -vormen

ENIAC gebruikt veelal e-mail bij de communicatie met haar leden. Lees meer over ons communicatiebeleid, hoe vaak we mailen, wat niet en wat wel verstuurd wordt. Ook hoé we met je communiceren kun je hier instellen. We zijn gebruik gaan maken van electronische mailinglijsten waar je jezelf te allen tijde bij aan of af kunt melden.

Lidmaatschap

Om je aan of af te melden van ENIAC, voor informatie rondom de contributie en wie er lid kunnen worden van ENIAC. Vergeet niet om ENIAC te machtigen, als je lid wordt. Dat bespaart ons (letterlijk) tientallen uren werk.

Privacy

Lees het privacy statement van ENIAC zodat je weet wat we met je gegevens wel en niet doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s