15 mei – ENIAC afstudeerspeeddate

Op 15 mei vindt wederom een  door ENIAC georganiseerde Afstudeerspeeddate plaats!

Hoe en wat?

Zoals de naam al zegt, het is een avond, georganiseerd door ENIAC waarin bedrijven en studenten gaan speeddaten. De bedrijven bieden mogelijkheden tot afstudeeropdrachten en de studenten zoeken een afstudeeropdracht. In korte gesprekjes van 5 minuten ontdekken ze elkanders wensen en mogelijkheden en gaan ze op zoek naar die beroemde ‘klik’.

Als de student en het bedrijf de klik beiden voelen, dan is er een match! We zorgen ervoor dat er gegevens uitgewisseld worden en op de borrel achteraf kan er nog verder gesproken worden over de mogelijkheden. Mogelijk vindt er ook een korte presentatie plaats met do’s en don’ts tijdens het afstuderen.

Waar en wanneer?

De volgende afstudeerspeeddate vindt plaats op 15 mei, vanaf een uur of 6, in het Smart XP op de universiteit Twente.

Wie

Zoals gezegd is het voor studenten en voor bedrijven

Ben je als student geïnteresseerd om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@eniac.utwente.nl met daarin je naam, je studie en de periode waarin je hoopt te gaan afstuderen. Dan zullen wij je alle nodige informatie sturen.

Ben je als organisatie geïnteresseerd om mee te doen? Ook dan is een mailtje naar bestuur@eniac.utwente.nl gewenst. We hanteren een maximum van 1 tafel per bedrijf vanwege de hoge interesse, maar dit en veel andere informatie zullen we via de mail of telefonisch bespreken.

 

Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook!