Inschrijving ENIAC Scholarship 2014 geopend

ENIAC Scholarship 2014Om studenten te stimuleren een deel van hun studie in het buitenland te volgen, reikt alumnivereniging ENIAC in 2014 een scholarship uit. De inschrijving staat open voor bachelor- en masterstudenten Informatica, Telematica en Bedrijfsinformatietechnologie die een stage, afstudeeropdracht of vakkenpakket in het buitenland gaan volgen. Het ENIAC Scholarship 2014 bestaat uit een geldbedrag van EUR 1000,-.

Aanmelden

De inschrijving voor het ENIAC Scholarsip 2014 is vanaf nu geopend. Studenten kunnen zich tot en met 31 maart 2014 aanmelden via de website van ENIAC. Ook docenten kunnen studenten voordragen. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op https://eniacalumni.wordpress.com/diensten/scholarship/

Historie

In 2013 is het ENIAC Scholarship opnieuw geïntroduceerd, en toegekend aan Mark Jochemsen en Jonas van den Boogaard. De BIT-studenten volgden van augustus tot en met december 2013 vakken op de Chung-Ang University in Seoul, Zuid Korea. Op de pagina van het ENIAC Scholarship 2013 schreven zij een aantal blogs over hun ervaringen in Zuid Korea.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.