Meld je aan voor de mailinglist betrokken alumni Universiteit Twente

Campus Universiteit Twente SpiegelHet statutaire doel van ENIAC is om de contacten tussen alumni onderling, en tussen alumni en de Universiteit Twente te bevorderen. Enkele keren per jaar benadert de Universiteit Twente ENIAC met de vraag om contact te leggen met betrokken alumni. Dit zijn verzoeken voor bijvoorbeeld het geven van een presentatie aan studenten, het invullen van een enquête, of het meedenken over de toekomst van de opleiding.

Op dit moment plaatsen wij dergelijke verzoeken van de Universiteit Twente op onze website en op social media. Om de effectiviteit van deze verzoeken te vergroten voegen wij vanaf nu een speciale mailinglist toe aan onze communicatiemiddelen. Betrokken alumni worden via deze mailinglist door ons benaderd met de eerder genoemde verzoeken van de Universiteit Twente.

Vind jij jezelf een betrokken alumnus? Dan willen we je graag toevoegen aan deze mailinglist. Je ontvangt dan enkele keren per jaar van ENIAC een mailtje met een verzoek van de Universiteit Twente of de faculteit EWI. Het is dan aan jou om hier al dan niet gehoor aan te geven, je bent nergens toe verplicht.

We hopen onze communicatie op deze manier gerichter te kunnen verspreiden, en hopen je toe te mogen voegen aan deze mailinglist. Aanmelden voor deze mailinglist kan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier mailinglist betrokken alumni Universiteit Twente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.