Laatste informatie ENIAC lustrumactiviteit: blokarten + BBQ

Aanstaande zaterdag vindt de ENIAC lustrumactiviteit plaats. Met 45 alumni gaan we blokarten een bbq’en in IJmuiden aan Zee. Hierbij de laatste informatie.

Adres activiteit

Het adres is geworden: Beach Inn IJmuiden, Kennemerstrand 800, IJmuiden. Voor de navigatie kun je het beste de straat IJmuiderslag in IJmuiden gebruiken.

Let op: de locatie is gewijzigd ten opzichte van de eerdere aankondiging.

Auto: route / parkeren

Vanaf de A9/A22 rij je zonder files langs IJmuiden. Volg daarvoor de borden “IJmuiderslag”. Je kunt het beste voor je de duin op rijdt, op de grote parkeerplaats voor langparkeerders aan de rechterkant gaan staan (goedkoper). Vanaf de duin is het dan een relaxte wandeling van ongeveer 400m, door het duingebied, naar Beach Inn. Zie ook dit plaatje: http://www.beachinn-events.nl/images/parkeren.jpg.

Openbaar vervoer

De locatie is ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Bus (lijn 82) vanaf station Sloterdijk in Amsterdam tot het eindpunt. Je loopt dan over het strand naar het zuiden, tot je de Beach Inn ziet liggen. Dat is in het seizoen aan het einde van de rij strandhuisjes. Mocht je een lift nodig hebben vanaf een openbaar vervoerpunt neem dan contact op met het bestuur

Programma

14:30 inloop met koffie
15:00 blokarten
17:00 borrel
18:00 bbq

 Praktische zaken

  • Warme sportieve kleding is wel een must. Vooral als het weer een beetje guur wordt. Een zeilbroek kan dan wel de uitkomst bieden. Ook moeten je schoenen mee die wel nat/zout kunnen worden. Verder wordt er veel met touwen gewerkt dus als ze hebt zijn sport of werk handschoentjes wel handig. Neem eventueel droge/schone kleding mee.
  • Het bestuur heeft voor deze activiteit ook een Facebook activiteit aangemaakt. Hier kan je zien wie er naar de activiteit komen en kunnen er ook carpoolafspraken gemaakt worden. Gezien de bereikbaarheid met openbaar vervoer is dit laatste zeker aan te raden. De Facebookpagina is te vinden op http://www.facebook.com/#!/events/102415109905913/.
  • Neem contant geld mee voor parkeren, geld voor activiteit (15eu) en genoeg geld voor wat drankjes na afloop van de activiteit.

Voor de lustrumactiviteit geldt een eigen bijdrage van 15 euro pp. We willen je vragen dit bedrag zaterdag contant te voldoen bij de penningmeester.

Tot aanstaande zaterdag om 14:30 uur in IJmuiden aan Zee!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.