Borrel op locatie: “Enterprise Application Integration” bij Ordina

Ordina, Enterprise Application IntegrationDe eerste Borrel Op Locatie (BOL) vindt plaats bij Ordina in Amersfoort, op 27 januari as. vanaf 19:00 uur en zal over het thema “Enterprise Application Integration” gaan. Casper Groenen zal de eerste lezing verzorgen.

Dit nieuwe initiatief van ENIAC wil zowel onze persoonlijke als inhoudelijke contacten stimuleren en gebruik maken van de veelzijdigheid (inhoudelijk) en verspreiding (werkgevers) van de leden. Als ENIAC zijn wij instaat om je een kijkje in de keuken van grote en kleine IT/ICT/Telecom bedrijven te geven. Door een alumnus een verhaal over zijn/haar werk te laten vertellen op een locatie van het bedrijf waar die alumnus werkzaam is, ontstaat een interessante mix: wij leren het vakgebied beter kennen via een kundig vakgenoot, wij krijgen een beter beeld van het bedrijf waar we te gast zijn, zij komen in contact met ervaren en mogelijk geinteresseerde informatici en wij versterken allen onze contacten en bouwen een beter netwerk op.

Dit laatste is altijd interessant, zowel in de huidige lastige arbeidsmarkt, maar ook in een gunstige arbeidsmarkt, zoals enige jaren geleden, omdat je veel beter geinformeerd je beslissing kunt nemen. Voor asprirant-leden bieden deze borrels een uitgelezen mogelijkheid tot gericht informatie verzamelen over een bepaald bedrijf, zonder dat je er veel voor moet doen! In combinatie met onze CV Service, waar ervaren alumni je tips geven over de inhoud en vorm van je CV, raden wij je deze borrels dan ook dringend aan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.